Свят1...

Святі

Стучаться кротким немовлятком .
До кожной крапельки душі,
Несуть в долонях спів душі
Зустрінут з радістю вас в ранках,
А після з щастям проведуть
І поцілунками серпанку
До долі в вічність шлях знайдуть
Омиють радістю долоні
В весняних ледьоних струмках
Прильнуть хустинкою до болю
І проведуть помеж cтежках
Іх ви не бійтесь, бо це світло,
Святих, що жили на Землі
Всміхаються вони відкрито,
Немають каменів в собі.
Вони вас щіро відігріють,
і хлібом з сіллю накормлять.
Вони одне добро лиш сіють
І вас томуж любя навчать...


Рецензии