Бомба Поэзии
Но не отправила их,
потому что он бомбу взорвет из них,
у меня будет обморок.
Я боюсь его восхищения,
опусканья энергии вниз.
Он читал книги об откровениях,
Но он сам не испытывал их.
234
Poetry Bomb
I wrote to you 20 poems,
But didn’t send them to you,
Because you will make a bomb of them,
It will make me mad and I'll swoon.
I fear your exaltation,
Putting my energy down.
You’ve read books on revelations,
But seems your own – didn't have.
Свидетельство о публикации №115112906606