Моя б1ла душа...

***
Моя біла душа — голубиця,
Моя ніжна, як промінь легка,
Дай води чистой з неба криниці,
І сорочку з синочка стіха...

Огортаю тебе словами,
Що із серця Бога ростуть,
Будьмо разом душа голубками,
Що гнездо щастя в вічності в;ьють


Рецензии