Украино - ти ненько сива

***
Украино — ти ненько сива
Ти дівчина - весна молода,
Ти русява всміхнена дитина,
Ти небесна й така земна,
Росплетаешь зелени коси
І співають пташки по полях.
По росі віступаешь боса,
Ногі можу тобі цілувать.
І вклонітись тобі колінно,
Ти жиноча мудрість краса,
Ти нам милая матенька рідна,
Медові в тебе вуста.
Я до тебе співаю пісню,
Богу тихо сердечно вклонусь,
І скажу ему я Спасибі.
Я твоіми людьми пишаюсь!!!


Рецензии