намистинки сердця

***

Намистинки серця у полоні долі,
Собираймо разом в дивні намиста
Надягаймо грона із частинок серця
Райдуга небесна - долі берега,
Надягаймо серце у надію Віри
Зажигаймо сяйво радості, весни
Ми с тобой в полоні в1чноі Любові
Ми с тобою с св1т1 ніжноі красі...
 


Рецензии