Осiнь моя мила!

Осiнь моя мила -
Кольори змiнила,
Жовтим та червоним
Навкруги все вкрила.

Гарна господиня -
Ти принесла з лiта,
Нам врожай вiдмiнний
Овочiв та жита.

Сонця поцiлунок
I осiннi ночi,
Павутиння нiжне,
Квiтiв гарнi очi.

Теплими дощями
Всi поля накрила,
Щедрими грибами
Нас нагородила.

Вiдлiтають ввирiй
Журавлi ключами,
Осiнь моя мила -
Залишайся з нами!


Рецензии