А як цю руку вiдрубать?
Моя любов, моє кохання,
І мій крилаголсий крик
Лунає зрання.
Вогні. Отрута. Хижакі.
Непереможна Україна
З чиєїсь легкої руки
Знов поринає у руїну.
Знов поринаєм у руїну…
А як цю руку відрубать?
Надай пораду, Батьківщина,
Бо маєм знать!
Свидетельство о публикации №115112903144
Шон
Шон Маклех Патрик 30.11.2015 03:05 Заявить о нарушении