Ти зупинися, десь, на рубежi

Сховався обрій за густий туман,
Там край дороги звивисто тікає.
А може то і зовсім не туман,
А може він когось із нас ховає?

Ти зупинися, десь, на рубежі,
Між небом і землею зупинися,
Де попереду, в темному ключі,
Ті байкери із хмарами злилися.

Мотори стихли, не горять вогні,
Над головою — простір океану…
Там знаки мовчазні, мов у вогні,
Не кожен зможе, я там не дістану.

Сховався обрій за густий туман,
Там край дороги звивисто тікає.
А може то і зовсім не туман,
А може він когось із нас ховає?..


Рецензии
Прекрасний вірш! Як радісно зустріти тут старого друга!

Шон Маклех Патрик   30.11.2015 02:27     Заявить о нарушении
Дякую, Шоне!!!!!!!!!!

Игорь Стожар   16.12.2015 17:34   Заявить о нарушении