По гороскопу?

І злидні, і не орана земля,
І знову заглядаєм за куліси…
Якого біса повзає змія
У наші хати з темряви і лісу?

Якого біса - брат на брата, га?
Ганьба! В полоні батьківська країна.
Ми все шукаем ззовні ворога,
А  ворог вже заповз у середину.

Знамено підіймає абихто
І абихто штовхає у Європу.
Не орана земля і злиднів – сто…
Неначе все це є по гороскопу?


Рецензии
А гороскоп складає та ж змія!

Ольга Сафронова Таганрог   05.12.2015 20:22     Заявить о нарушении