Вогник у вiкнi!

Сьогодні  в день ГОЛОДОМОРУ,
Я свічку- пам'ять  запалю,
Про ту  країну
ЖАХУ й БОЛЮ
Де серп  не відає  жалю,
Серпом і Молотом  стерали,
Ламали  крила! Не  змогли,
Ми  лиш сильнішим ставали
У тій  пекельній  боротьбі,
Я чую   плач,
Жіночий  стогін,
Я чую крики тих  людей,
Семи загублених  мільйонів,
І не  народжених дітей,
Низький  уклін,
Вам  не відомі,
Мої  бабусі  і діди,
Не хай  сьогодні  просто  кожен  запалить 
Вогник  у вікні!
28.11.2015


Рецензии
Пам'ятаємо.... Не забудемо ніколи......

Артур Грей Эсквайр   28.11.2015 23:15     Заявить о нарушении