***

Ти не пиши мені листи,


Не хочу.


Давно вже спалено мости,


На попіл...

 
Не поверну тебе назад,


 - Вертала.


Лиш звинувачень сипавсь
град


 - Мовчала.


Плював у душу ти, як міг,


 - Терпіла.


Терпець в труну раптово
ліг,

  - Безсилий.   


 Байдужа стала й кам'яна
- Як скеля.
Любов ти вичерпав  до дна,


 - Пустеля…


Рецензии