зима плекае нас...

Зима плекае нас своiм насiнням
А це насiння - вiтри i сниги
I душу зве до Воскресiння,
Почав з народження Хрicта
Зове до миру и до Вiри
Добробуту в родини i cтранi
Зима плекае нас своїм насiнням
I вдячни ми i Богу 1 Зим1....


Рецензии