ти дотиком Любов1

 
 

Ти дотиком любові до мене доторкнись
Тебе я чую всюди, моя благая вість,
Тобі я співчуваю, коли ідешь сумній,
Мій друже чую пісню, заспівуй ні журись...

***

Піднесена до тебе, ніначе співчуття,
Ті мое таемно небо — пам»ять до буття,
Ти моі пухові крила — пісня. що в серцях,
Ми с тобою разом були колись в небесах...


Об;еднай нас разом Боже — вість
Ти до мене любій брату — пригорнись,
Одягайся вісь у світло и життя,
Ми с тобою одна мить — співчуття...


Рецензии