М й коханий

Я так хочу тебе зiгрiти
Я так хочу тебе обiйняти,
Так тихенько поговорити
-Хай замовкнуть усi гармати! 
Я так хочу побути поруч
Зовсiм трошки, одну хвилину  ,
Там, де ви стоїте плiч -о-плiч
Захищаючи Україну.
Пiзня осiнь ,похмура панно
Омиває дощем вiконце
Моє серденько, мiй коханий
Як тобi передати сонце.
Як тепло тобi передати
Теплу нiжнiсть свiтанкiв сонних ,
Мужнi руки твої тримати
Зiгрiвати в своїх долонях .
Просто слухай- Чекаю, мрiю. ..
Кожне слово, як сонце ся€
Я, душею тебе зiгрiю
Вiдчувай. ...Я  ТЕБЕ КОХАЮ .....


Рецензии