Трiскотня

Політична тріскотня
Скрізь у нас лунає
Й ця порожня маячня
Розуму немає.

Замість того щоб робить
Плещуть язиками,
Краще їм когось учить
І махать руками.

Вони думають що ми
Всі роззявим рота
І слухняними дітьми
Станемо, сволота.

Щоб брехнею напувать,
Звично без сиропу,
Та щоденно нам казать
Сунемо ж в Європу.

Та ми знаємо вони
Вже давно в Європі,
Там їх доці та сини
 В них англійська в роті..

Там в офшорах гроші їх
Вкрадені в народу,
Мають там і свій барліг
Й розкіш в нагороду.

Політична тріскотня,
Брехні – обіцянки,
Знаємо це маячня,
Для дурних цяцянки.
27.11.15.


Рецензии