знайти...
але ж закороткі вони,
щоб знищити зовсім вагання
назустріч незнаному йти…
із тим, що у снах залишилось
триматись за волю твою…
плекали в Надії, просились –
не здатися… разом в бою
здолати б всі відстані болю,
на волю із вітром втекти.
за мурами мороку, горя…
з в’язниці снів вихід знайти…
Свидетельство о публикации №115112801769
Артур Грей Эсквайр 28.11.2015 22:47 Заявить о нарушении