И. Бунин. Мы встретились случайно...
Зун фад физвай, бирдан са алпандин цIай
Акъатна нянин мичIер ат1ана,
Саки нур атана чIулав кьекьемрай.
Адаллай экуь тир кьезил пекдин шал,
Гару са легьзеда цавуз акъудна,
Амма гьам вилера, гьам адан чинал
Виликан цицIивал за гьикI кьатIана.
Хушвилив элкъуьрна, юзурна заз кьил,
Са жизви патахъна чинни гарувай,
ПипIин кьулухъ квахьна… Гатфар тир мили…
Ада зун багъишна - акъудна рикIяй.
Свидетельство о публикации №115112811451