Иоанн о коррупции
видя как распродается из России лес,
осуждать евреев, немцев, олигархов -
злость из-за коррупции - это грех.
148
Saint John repented when he had a spleen
Because he saw the lumber sold from Russia,
Was angry with rich Jews and Germans – still
It was a sin to be sad on corruption.
Свидетельство о публикации №115112709912