Солнце светит в моей душе!

Солнце светит в моей душе!
Что, если дождь снаружи?
Любовь теплотою горит во мне -
пусть ненавидят люди.

Бог - вошёл, и Христос в крови!
Вытолкал бесов вон!
люди среди шипов - счастливы
Боль - это трюк времён!
***
The sun is shining inside my soul!
What if it rains outside?
My love glows inside me and is so warm –
What if they hate me sometimes?

Christ has come to me, inside my blood!
Pushed all the devils – out!
All people in spines are happy now!
Pain – is a trick of bad past time!


Рецензии