Fetita mea, azi pleci la casa ta

         27.11.2015
          (mold.)
E toamna aurie,cer cu soare...
Toamn-atunci era,cand te-ai nascut,
O!,inger sfant cu albe aripioare.
Cu dor si cu iubire me-ai crescut.

Alaturea de mama si de tata,
De surioara si de fratior,
Iar satazi esti fetita mea mireasa.
Si pleci cu-al tau iubit,pe-un drum de dor.

Esti mandra si frumoasa c-a si mama,
Ce te-a adus pe lume,schumpa mea...
In ochii tai mai sclipitori c-a luna,
Luceste-n straie schumpe "DRAGOSTEA."

Tu pleci cu-al tau iubit in alta casa,
Pe-un drum ales..frumos si fericit,
Dar nu uita de mama si de tata,
De pragul parintesc,unde-ai crescut.

Cu fata-n lacrimi itivom duce dorul,
Cu dor acasa te vom astepta.
Drum frumos si cu norok in viata...
Si luminata fie calea ta.


Рецензии