Анекдот вiд Василя з Лозовнi
«БАТЬКОВА ВІДПОВІДЬ»
Син завіз дружину в родильний будинок і на другий день
побіг провідувати. Вона його вітає темношкірим синком.
«Бачиш, - каже, - коли вчора ми їхали до лікарні, то нам
чорна кішка перебігла дорогу!»
Приходить син додому та й хвалиться батьку. А той йому
відповідає: «Мабуть твоя жінка має рацію. Бо коли я твою маму
в свій час віз до лікарні, то нам перебіг дорогу баран!»
30. 05. 2012р., Лозовий Яр.
Свидетельство о публикации №115112705174