Сучаснi жiнки

Спочатку всі жінки розкріпостились,
І швидко до прогресу підключились.

І так взялися за прогрес вони,
Що навіть відібрали у чоловіків штани.

Та показалось їм цього замало,
Бо шарму європейського не доставало.

- Як би отим чоловікам побільше насолити?
І почали вони і пити і курити.

І вирішили рознести чоловіків у пух і прах,
Бо мчать зрання до вечора на скутерах.

Таки добилися жінки всесвітнього прогресу,
Бо сіли на японськії колеса.

Тепер вони несуться швидкістю завзятою,
А жінка за кермом,- це ж МАВПА із гранатою.
               
                В. Дубина      
              27. 11. 2015 р.
                12:25
 


Рецензии