Вже осинь

Поглянь: вже осінь розправляє крила
І вітер скаженіє угорі.
Мов бите скло тріщить в калюжах крига
На перехрестях вибраних доріг.

Спинися, прошу!  Щастя ще не бачив.
Неначе у тумані, уві сні,
Чекав на тебе. Запальний, гарячий,
Молився світлій долі та весні.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.