у покорi...

…від високих тополиних постатей падають тіні на дорогу життя…
сонце височіє над світом і стелеться в покорі мовчання у завтрашні дні…
світ біжить по землі з опалим листям добігаючи до Мрії – нашого завтра,
торкається минуле-пам'ять полохливе, мов заєць – ховається…


Рецензии