Я люблю
Ніколи і нікого
Ніхто так не любив
В безмежному житті,
До тебе знов іду -
Ти всюди і навколо -
І в лагідних словах,
І наяву, і в сні...
Я так тебе люблю...
І кожна мить остання,
Коли не поруч ти
Немов німіє світ.
Тоді лише живу хвилинами чекання,
І серце замирає,
Душа стає, як лід...
Я так тебе люблю...
Ти поглядом зігрієш,
Ти ніжно обіймеш -
І все! Душа летить!
І в радість, і в біду
Ти, тільки ти зумієш
Теплом своїм мене щасливою зробить!
Повір мені, мій милий,
Що інших вже не треба,
Що я живу для тебе
І в снах, і наяву!
І тільки ти - єдиний,
З тобою аж до неба
Я полечу!..
Чи знаєш ти -
Я так тебе люблю!
Свидетельство о публикации №115112607528