що далi

Хай іде молодняк,
Помирає нехай за країну
І нехай іншим не заважає
Перетворювати її в руїни.
Хай ідуть патріоти,
Москалями, хохлами нехай звуть брат брата,
І нехай владі не заважають
Із людей останні гроші здирати...
Хай несуть старики
Свої гроші в кишеню бездонну,
Хай виносять усі копійки
І забираються зі свого дому,
Хай поплачуть батьки
Бо що далі буде із нами всіма -
Невідомо...


Рецензии