Подмерзает наночь, подмерзает

Підмерзає наніч, підмерзає...
Вітер вимів залишки осінні
І тепер гілля уже гойдає
Та ганяє, від гілляччя, тіні.
Зранечку вологе ще повітря
В надвечір'і тихо задзвеніло...
І під ліхтарями, в колах світла,
Памороззю землю забілило.
А це значить - осінь закінчилась
І стоїть тихенько за порогом...
Що була - ми дякуєм за милість.
Тож нехай іде собі вже з Богом...


Рецензии