***

Ти майструІш свій будинок,
без цементу і без глини.
За секунди,за хвилини.
Що ж ти взяла за основу?
Геть той старий,він не потріб,
треба новий!
А чи є ще в тебе сила?
Цього ти ще не рішила.
Хочеться тобі пожити в новому
і хочуть діти,
навіть внуки будуть раді.
І не треба іх прохати,
будуть жити в новій хаті...


Рецензии
Цікавий вірш. Про головне. Сподобалось.

Артур Грей Эсквайр   26.11.2015 11:06     Заявить о нарушении