И. Бунин. Вечер
Бахт ава вирина. Белки, ам чIехиз-
И цурин кьулухъ квай зулун багъ ятIа,
Белки михьи гьава къвезвай дакIардиз.
КIан квачир цавариз лацувал гъизва,
Нур гузва цифери. Фадлай абуруз
Килигиз ава зун.. Чаз тIимил чизва,
Амма бахтар ганва ам чидайбуруз.
ДакIар ахъа хьанва. ЦIивна ацIукьна,
ДакIардин кIанел къуш. За улубрилай
Алудна легьзеда, вил галатнавай.
Югъни мичIи жезва, цав ичIи хьана.
Хармандал алатна кутайрин ванер…
Акваз, ван къвез, хушбахт. Вири зи къене.
Свидетельство о публикации №115112610938