Зiмка
Белакрыла зімка снежыць,
Студзіць ды лютуе.
Па статуту ёй належыць
Справу рабіць тую.
Быццам гладдзю вышывае –
Шыбы так узорыць.
Дзе эскізы набывае?
Праўды не гаворыць.
Прад кустамі, каля плоту,
Дзе няма раздолля,
Узвышаюцца сумёты –
Намятае ўволю.
Воды ўсе скавала лёдам…
Так яна нас любіць:
З Калядой ды з Новым годам
Так віншуе - чубіць.
Свидетельство о публикации №115112509295
Николай Пасеев 03.02.2016 08:45 Заявить о нарушении