И. Бунин. В темнеющих полях

МичIи жезвай чуьлда, кьил квачир гьуьл хьиз,
Зайифдик  туьхвена  ярар  пашман яз-
Йифен  мичI хъуьтуьлдик чкIизва чуьлдиз,
Лал яран гелеваз.

Силин къенева тек   кьифер  уьфтериз,
Я тушкан чинеба   руьгь хьиз чил кьун,а
Физва гагь кевидикI,  гагь  хкадариз,
Квахьиз  садлагьана…


Рецензии