Сине сояр очен килгэнмен бу жиргэ
Эмма, сагынып саргаер очен тугел.
Исемен,не язган, Аллаh, йорэгемэ.
Син hэрвакыт кун,лемдэ, иркэм! Шуны бел.
Сине уйлап утэ конем, мизгеллэрем.
Минем очен авырлык тугел бу, шатлык!
Йорэк тибэ исемен,не кат-кат эйтеп.
Фэкать узен,не ярату - ул, зур бэхет!
24.11.2015
На фото - оригинальный текст, на татарском языке.
Свидетельство о публикации №115112507101