закохане Серце!
має запах невідомості, смак почуттів, чарівну спокусу,
хтиву пристрасть Вітру володіти тобою..,
а ще незайману впевненість обіймати Мрії…
і повертаються щасливі миті, що сповнюють душі радістю,
смутком ніжної осені, самотнім мовчанням Вірити
у кращу долю… геть забувши, як усе починалося?..
залишається жити Любов у якої є свій особливий колір…
Свидетельство о публикации №115112501673
Артур Грей Эсквайр 26.11.2015 11:15 Заявить о нарушении