Дихай як море

Зайди в холодну воду швидко,
Не бійся намочити тіло.
Забудь про те, що буде гидко
Пливи за край, що маєш сили.

Пливи на протилежний берег,
Не бійся вимочити серце.
Закрий нарешті сухі двері!
Заплющ очі, чуй інерцію…

Дозволь собі з водою злитися,
Відчуй як дихає це море,
Душею наскрізь промочитися,
Тут спокійніше ніж на дворі!

Не думай навіть ні про що!
Бо розум теж промокне зараз.
Немає сенсу в цьому якщо
Вже тіло в морі знайшло вираз.

Пливи же, рухайся як вмієш,
Дивися у блакитне небо.
Пливи - поки не занімієш!
Вперед! Це зовсім не ганебно.

Нехай запам’ятає тіло
Ці невагомі мокрі рухи,
Щоб серце більше не тремтіло
Від цієї незвичної сполуки.

Нехай душа запам’ятає це,
Цю насолоду від покою.
Вона на сущі не дізнається,
Що може їй надати море.
25.04.2015


Рецензии
Музыкальная композиция, легко уносит в небесные выси и морские дали. Не владею языком, но почему-то всё ясно и понятно, и это остается секретом поэзии. С уважением к Вашему творчеству, читатель макс.

Максимов Игорь   12.07.2016 11:09     Заявить о нарушении
Спасибо вам за комментарий. Украинский язык очень певуч, слишком хорош в стихах и песнях, именно в нем все дело:) С не меньшим уважением, приятно что читаете.

Наталья Смирнова 14   12.07.2016 23:44   Заявить о нарушении