Я читаю листа

Я читаю листа,-
Ніби падаю в сонце.
Розтеклися слова
Наче дощ по віконцю.

Океани тепла,
Цілий безмір надії.
Це - твоя доброта,
Що загорнута в мрію.

Хоч пройшли вже роки,
Та любов не зміліла.
Вдвох йдемо до мети,
Відчуваючи крила.


Рецензии