Земля моя, чому ти терпиш людство?

               ***


Земля моя, чому ти терпиш людство?
Кров і гріхи та знищення життя
Коли ми не знаходимо буття
І споглядаємо суцільне самогубство

Але призначена ти Богом для мети:
Не тільки щоб страждати від людини, -
Ще надавати допомогу всім тваринам
Хай люди не помруть від самоти

Вирощуючи плід рясний під сонцем
Даруєш людям янголятка-оборонця, -
І вигукнуть: це гарний виноград,
Блаженна ця земля, Ісус - наш брат..



                231115   17.17



На фото: картина Ольги Ковтун (Киев) "Земля"


Рецензии
мне нравятся смысловые связи - то, что не каждый увидит на картине.

Игнат Меренков   29.12.2015 00:55     Заявить о нарушении
Спасибо, Игнат!

Константин Матаков   29.12.2015 16:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.