Как хочется услышать плеск волны

Так хочеться почути плескіт хвиль,
Відчути дотик босими ногами...
Та як пройти ці кілька тисяч миль,
Як подолати відстань, що між нами?

Так хочеться ранкового тепла
У літнім лоні тиші і спокою...
Та хто їх дасть, коли прийшла пора
Безрадісна, що кінчиться зимою?

Так хочеться усміхненого дня,
Що, наче повінь, щастям хлине в душу...
А я крізь ніч крокую навмання,
І це робить, мабуть, ще довго мушу.

Однак, нема ж дороги без кінця,
І все найгірше теж колись минає...
Чомусь я вірю, золото вінця,
Хоч десь далеко, день мій одягає.


Рецензии