залишаеться...

 

…не впадеш не поранивши душу,
залишаєшся там де болить…
сон, чи мрія?.. повернеться, змусить
зупинити, що мучить, щемить…
як здобути так бажану волю,
коли хмари-думки нерухомі?..

не рахують ні ран, а ні болю
ті, хто любить відверто, всім Серцем!..


Рецензии