Всем злодеям...
Любов до рідної землі
Де тебе мати народила,
Де ти зростав в коханні,
Рідними людьми...
І де зростала твоя сила!
Де ж та любов,скажи,мій друже?
Чи може ти її згубив?
Чи може ти кохав не дуже,
І рідний край свій розлюбив?
Чому любов твоя зникає,
Як тільки ти виходеш в Світ?
Неначе Світ, то злиднів зграя,
Чи лишень "яструбів" то зліт?
Невже ж ти народився крадієм,
П*яницею,чи наркоманом?...
Ні! Твій День народження є Днем -
Надії Бога,що проживеш ти бездоганно!
Я знаю,що сказати можеш,
Що Світ жорстокий,що таке життя...
Та ні,мій друже,це не Правда!
Це все придумала пітьма!
Якщо Любов твоя у серці
Та лише СоВістю ти жив,
То значить ти знайшов ті дверці
І Світ цей серцю підкорив!
Немає сили вище за Любов!
За ту Любов,що в серці бережем
І не здолає її ні пітьма,ні кров,
Бо то сам Бог,що в серці ми несем!
Звернись до свого серця,друже мій!
Звернись, поки іще не піздно...
І підкори йому ти розум свій,
Бо на Суді Всевишнім, буде вже запіздно...
Де ж та Любов до рідної землі,
Де тебе мати народила...,
Де ти зростав в коханні,
Рідними людьми...,
І де зростала твоя сила?...
21.11.15.
Свидетельство о публикации №115112204134