Н. Рубцов. Ты хорошая очень - знаю...
Тапарар ийизвач за ваз садрани,
Амма алакь тавун залай вун кан хьун,
Чуьнуьхзава вакай вучиз ятIани.
Эвел пара кандай са масади заз,
Шумуд са йис адахъ пара чIалахъ яз,
Ва гьар сефер темен гудайла за ваз,
Ам рикIел хкизва байихар юзаз…
Свидетельство о публикации №115112203816