Okreslimo

«Окреслимо!»

Є декілька речей і правил
Які окреслити смертельно необхідно.
І незалежно від типу моралі
Та того – рано це чи пізно.

Ніколи не пишу я фальші.
Як рима – то шматки від серця.
І скептикам інструкції подальші:
Закрийте за собою дверці.

Не треба місця другого пілота.
Літак, здається, тільки з ним літає?
Аж закінчилась суму квота,
Пігулки не допомагають?

І «запасного» нам не треба.
Мені – так точно. Я в відмові.
Гостріша за життя потреба:
Сказати, що немає в мові…

А жертвою не треба мя робити.
Я знаю як згасають тихо душі.
Як можуть убивати діти,
Коли спокійно інші споживають суші.

Точити леза лестощів не треба.
Удар собою. Чесно, але краще вдар.
То краще б подивитися на небо
Й забути назавжди усіх жахів примар…

Якщо кохати – всім їством своїм.
І проростаючи в людину, яку любиш.
Не відривать коріння геть двоїм.
Я трохи нам зберіг, якщо свої загубиш…

Я трохи нам зберіг, якщо свої загубиш.
І трохи твоїх сльоз поїм,
Поки себе ти справжню з темряви здобудеш,
Поки усі знайдемо рідний дім…дім…дім…

21.11.2015


Рецензии