Fecioara tatei ce frumoasa esti

        21.11.2015.
Fecoara tatei mandra floare,
Ce frumos arati acum.
In rochie alba de mireasa
Si miros dulce de parfum.

Mai ieri mergeai voios la scoala,
O,dulce fir de trandafir,
Iar astazi pleci in alta casa...
Si ne lasi  in prag straini.

In ochii tai c-a mura coapta,
Sclipeste orbitor iubirea.
Pe fata ta imbujorata,
Arde-n flacari limpezi- fericirea.

Pan mai ieri veneai acasa,
Te-ntalneam voios,eram fericiti..
Astazi esti de-acum mireasa
Si pleci la cuibul tau iubit.

Nu uita de mama,nu uita de tata,
Care te-au crescut,te-au educat.
Ti-au dat alinare,viata si putere...
Si mereu de grija ti-au purtat.


Рецензии