Вона ж бо жiнка!

З Днем Гідності  вітаю, Україно!
З тим днем коли  ти врешті
Підвелась з колін,
Героям  Слава,
І низький  уклін!
Багато  ми  змогли,
І подолали,
Багато  треба  ще здолать всього,
Навчилися   СТРІЛЯТИ і КОХАТИ,
Пізнали  ЗРАДИ і  ЛЮДСЬКЕ ТЕПЛО,
Навчилися  коріння шанувати,
І не   цуратись  прапора  свого!
Є курс   валют,
Корупція  і  інше,
Дрібниці,
Що   руйнують  світ  давно,
Ми  осягнули  значно важливіше,
Не БИДЛО,
МИ НАРОД-  МИ ВСТОЇМО,
Розквітне від  Карпат  і  до АЙ- Петрі,
Моя країна,
Зможе все  здолать,
Вона  ж бо жінка, 
Мама й  Берегиня,
А жінка здавна вміла
Дивувать!
21.11.2015


Рецензии