То ж, звiдкiля прийшла та сила

«Без Вече нам ніяк неможна -
бо влада хвойда неспроможна!» - Кривий Ріг 2015

21.11.2015
Чи можна жити їм в країні,
продажнім хвойдам депутатам.
Ганьба, за зраду - на коліні,
продали місто «вілкуль-тата».
Їх покара «Небесна сотня»,
хто обдурив пенсіонерів.
Будує владу люд самотньо -
без олігархів мільйонерів.

21.11.2013
То ж, звідкіля прийшла та сила,
коли вбивали на Майдані.
Немов чума народ косила,
шити палали дерев’яні.
Смольні обличчя з під фанери,
натхненні очі Гімн співали.
Хіба ж, були то офіцери?
Братів-героїв повбивали!

Немов на нас якесь прокляття,
надії марні з кожнім кроком.
На волі вбивці без сум’яття -
не діє влада вже два роки.
Смоли гарячій, їм у пасті
коли вони мозками хворі!
Не буде злодіїв у власті,
нікчем, усякої потвори!


Юрій СЛАЩОВ 21 листопада 2015

*«вілкуль-тата» - Криворізький мер, (тато Сашка Вілкула) який прийшов до влади за допомогою масових фальсифікацій по Інгулецькому району.

Прийшла друга річниця Майдану! І що це робиться в країні? Коли вже все закінчиться? Люди - жебраки, патріоти гинуть: хто в АТО, хто загратами у тюрмах! Жоден з «ригів» не сидить, олігархи у зРаді, міністри злодії, та крадії, прокурори – діамантові, судді колядують, гарант бухає…


Рецензии