Do you know what is a cross?

Do you know what is a cross?
Cross is - an airplane.
We are two airplanes of gold.
Sudiina Liza and Brick Daniel.

And we are flying front to back,
Beginning from high rock above abyss.
By any route goes our flight.
It's just the life you cannot miss.

we see the greenery behind,
we change the scenery.
our golden cross as bullet flies...
in tranquile silence and in blissfulness.

we move exactly pure and sync.
as poems which turned out bilingual,
and people who look up and see -
this high sky show call - extremity.

***
Крест - это самолет
Елизавета Судьина

А что такое крест, вы знаете?
Крест - это самолет.
два авиа из позолот:
Судьина Лиза и Брик ДАниэль.

И мы летим - к спине живот,
Начав с высоких скал над пропастью.
любым маршрутом - наш полет.
ведь это жизнь, нельзя нам упускать ее.

мы видим зелень там внизу,
меняем в ней пейзажей образы.
крест золотой, как пуля на лету...
в блаженстве тихом и спокойствии.

мы движемся так чисто и синхронно,
как те стихи, что стали билингвальными,
и люди, глядя в синюю бездонность -
полет небесный называют экстремальностью.


Рецензии