Рецензия на Не давай менi зброю... Иващенко Ольга
Краще - нею у мене стріляй,
Смиючись, непідемо до гаю,
Промінь сонця Ти в голку сіляй ...
Ти заший в серці дотику рану,
Бо ж були ми віками - сім"я ...
Бачу маму до Церкви убрану,
Та веселе для всіх весіля ...
Украіна мене пеленає
Поцілунків живе кожна мить
Краще рідного краю немає
Ось і досі, в ніч, серце тремтить ...
Не кладіть,рідні зброю між нами,
- Повертайтесь, сини, до землі,
Хай поля вас обнімуть жнивами -
Нам клекочуть з небес журавлі...
Ти заший в серці дотику рану -
Поцілунків Твоіх, як життя ...
Свою долю, на вік невблаганну,
В Церкві ставлю в свічок багаття ...
20.11.15г. 14:40; Москва
Свидетельство о публикации №115112006755
Успехов и добра. Михаил.
Ковалёв Михаил 21.11.2015 13:52 Заявить о нарушении
Афанасий Вержак 21.11.2015 14:11 Заявить о нарушении