Месники

Нині  в  світі  страшно  жить:
Хто  стріляє,  хто  бомбить,
Диверсанти,  окупанти
Й  підлі  світові  гаранти.

Сильні  добре  військо  мають,
Слабких  із  землі  змітають,
Слабкі  помстою  єдині
Відправляють  в  землю  сильних.

Сильний  з  неба  налітає,
Громить,  бомбить  і  вбиває,
Слабкий  на  землі  і  пішки
Підриває,  палить,  нищить.

Так  старанно,  щиро,  щемно
Ведуть знищення  взаємне.
Перетворять  землю  в  пустку
Ненависники  -  терористи.

То  ж  терором  промишляють,
Хто  слабкий,  того  карають,
Помста  знову  йде  жорстока
Зуб  за  зуб,  око  за  око.

В  землю  нашу,  людей  бідних
Приповзла  війна  гібридна,
Ніби  є  війна  й  ніби  немає  -
Громить,  палить  і  вбиває.

Що  ж  то  в  світі  за  звірина
Ця  ненаситна  людина,
Скільки  б  і  чого не  мала
Завжди  їй  не  вистачало. 

Щоб  у  світі  ти  так  жив,
Завжди  мав,  що  заслужив,
Божі  заповіді  знав
Й  перед  людом  не  брехав.
           20.11. 2015р.


Рецензии