Не порiвнюй

Не порівнюй мене ні з ким,
Я єдина і неповторна.
І не змішуй у дійсність минулого дим,
Я відверта і непритворна.
Не мовчи і відкрий своє серце мені,
Я навчилась душею сприймати.
Не живи у ілюзіях мертвому сні,
Вищий сенс життя - це кохати.



                15.11.2015


Рецензии