з Осiнню мрiй...

 

…серед тіней похмурого міста осені блукають у тиші чарівних днів спомини…
горнеться вітер покинутих в шурхоті слів про кохання – згадками мається…
в сни веселою гостею повертаєшся – танець самотньо танцюєш на жовтому…
в небі прозорому Вічності плачеться... в крапельках росяних сліз залишаєшся
Осінню мрій…


Рецензии