Розмова у шале

Ми сидимо в старенькому шале,
В каміні дуб тріщить легенько...
Ти п'єш своє любиме кабарне,
Вініл...музика звучить тихенько...

На стінах залишки твоїх надій,
Які колись для нас відкрились...
І з ними тисячі шикарних мрій,
Також колись нам підкорились...

Ти, люба, зовсім не змінилася,
Яка була, тоді у перший день...
Як книга, гарно привідкрилася,
Як альманах потрібних вчень...

Дивись, он там, вже на екрані,
Біжиш за мрією така щаслива ти...
Кульки в руках - надії бажані,
І на піску залишились твої сліди..

Дозволь тобі налити ще вина,
Сир візьми, це твій улюблений...
Дивись, напевно, це таки вона,
Погляд твій такий зворушений...

Та все-таки піду тепер за нею,
Залишу тут свій слід для тебе...
Ти у житті проснулася богинею,
І віддала своє життя для мене...

...

Там і тут, як між рядків,
Моя душа ще пролітає...
Для тебе я шукаю слів,
Бо ти прийдеш...я знаю...

12.12.2014


Рецензии